Návrat Naruta Namikazeho 5

"Od teď už nebudu přemýšlet o rodičích." Dopřemýšlela a plně se pustila do jídla. A opravdu. Už o nich nepřemýšlela a věnovala se tréninku. Naučila se už ovládat chakru a házet kunaie. Dokonce několikrát porazila Naruta. Nedávno se naučila vytvořit vlastní stínový klon. A šlo jí to líp než Narutovi, tak dělal velmi uraženého, ale když přišla Sakura, najednou zapomněl na to. Ale jednoho dne se stala strašná věc. Když se Naruto vzbudil, nikde nemohl najít Aki.
"Sakra! Kdy může být?" Řekl sám pro sebe Naruto a zamyslel se. Oblékl se a hnal se Konohou, ale ani ve vesnici jí nenašel. Najednou za sebou uslyšel hlas. Hlas mu tak známý. Ano, byl to hlas dívky, kterou miloval a ona jeho. Nebyl to nikdo jiný, než Sakura.
"Ahoj Naruto." Řekla Sakura a políbila ho. On jí ale odstrčil.
"C-c-co se děje?" zeptala se naštvaná Sakura.
"Promiň Sakuro, ale nemůžu najít Aki." Řekl zklamaně a sedl si na lavečku.
"Proboha, co se stalo?" Zeptala se Sakura vyděšeně. Ale pak se začala v ní vařit krev.
"Naruto Uzumaki Namikaze!"Zvolala a zakřičela:"Jak si jí mohl stratit, svěřila sem ti jí a ty si jí klidně nechal někomu na pospas?"Naštvala se a chtěla ho poslat na Pluto, ale místo toho se sesypala a začala brečet.
"Pšššt." Začal jí Naruto utěšovat.
"C - c - co když je už mrtvá, nebo co když z ní udělal někdo pokusného zajíce?" Brečela dál Sakura.
"Neboj se Sakuro, já jí najdu." Řekl odhodlaně Naruto, vzal Sakuru do náruče a odnesl jí domů. Pak se vydal hledat Aki, ať byla kdekoliv.
Sakura probrečela celý den. Neodtáhla ani závěsi, prostě nic. Ale její máma to prostě nevydržela:
"Sakuro, co se děje?" Zeptala se vlídným hlasem matka. Ale Sakura si ani nevšimla, že tam je. Byla ponořena ve svých myšlenkách o Aki.
"Sakuro, prosim tě mluv se mnou." Řekla trošku přísnějc máma. Ale ona pořád nic.
"Sakuro, mluv se mnou!" Už vybuchla jají matka.
"Co se děje?" Zeptala se Sakura, která si jí teprve všimla.
"Co se děje?! Co se děje?!" Rozčílila se matka.
"Tak to by stačilo mladá dámo, nejen že se se mnou nebavíš, ale pak se mě zeptáš co se děje? Máš zaracha na celej měsíc!!!" Zakřičela na ní a odešla. Sakura se dívala do zdi a netušila vůbec co udělala. Nakonec se zase rozbrečela tentokrát že nemůže hledat Aki kvůli mámě.
Naruto skákal po stromech a při tom přemýšlel:
"Co když je opravdu mrtvá? Ne, musí být naživu! Ale co když?" Až si dal blonďák facku, že nad tím vůbec přemýšlel. Ale najednou uslyšel jakýsi rachot za sebou. Otočil se, ale byl to jen nějakej pták, ale najednou ucítil ránu do spánku a omdlel.
Sakura probrečela celou noc. Když se vzbudila, uslyšela výkřiky lidí. Podívala se z okna a uviděla něco, co v životě nechtěla vidět. Byl tam boj. Chtěla jít do nemocnice a když vešla do vedlejšího pokoje, uviděla matku. Matku v kaluži krve. Rozbrečela se, ale věděla, že musí být silná a že jí potřebují teď jinde. S brekem běžela do nemocnice, kde jí ale čekaly další špatné správy.
Naruto se probral v nějaké místnosti. Když zjistil, že je tam jen tma a že nemá co vidět, sedl si na zem a začal přemýšlet, kde asi je, když najednou uslyšel krky směřující ke dveřím od místnosti, kde byl on. Pak slyšel, že se tam někdo bavil o něm. Radši si zas lehl na postel a dělal, že spí. Po chvíly se otevřely dveře a slyšel jak někdo nadává.
"Jak ještě dlouho bude spát?!" Zeptal se někdo trošku víc nahlas. Naruto, ale pořád dělal, že spí. Nakonec te někdo odešel a Naruto si sedl. Všiml si, že ty dveře nejsou pořádně zavřený. Nejdřív se podíval, jesti někdo nejde a rozhodl se to tu prohledat. Asi po hodině zkoumání toho nechal a zjistil, že se dostal k východu.
Sakura chtěla hned ošetřovat raněné, ale TenTen si jí přivolala k sobě.
"Co se děje? Čekají tam lidi, co potřebují hned pomoct!" Řekla rozzlobeně.
"Mám jednu špatnou zprávuteda vlastně dvě." Řekla jí TenTen.
"Co se stalo?" Zeptala se už zvědavá Sakura.
"Víš, Ino ona..." Nedořekla to ani TenTen a už brečela. Sakuře to hned došlo a začaly jí tct slzy.
"A-a co ta d-d-druh-druhá zprá-zpráva?" Optala se růžovlasá dívka.
"Že i Tsunade" Řekla a rozbrečela se ještě víc. Sakura se shroutila. Třetí pro ní důležitý člověk zemřel. Ale nakonec se přece musela vzchopit. Přece nemůžou zemřít v nemocnici další lidi i když většinu z nich třeba nezná. Hned vstala a šla ošetřovat ty, kteří to potřbují. Ale když dostala pacienta nebyla šťastná. Byl to Sasuke, ale byl vážně zraněný.
Naruto utíkal co nejdál a ke Konoze. Musel se vrátit, neměl nic. Ani jídlo ani peníze, prostě nic. Když se vrátil, nečekal ho zrovna pěkný pohled.

0 komentářů:

Okomentovat